Zdeněk Srstka a ACEMA Credit pomůžou útulkům

02/15/13

Nebankovní poskytovatel půjček společnost ACEMA Credit Czech, a.s. se rozhodla finančně zaštítit projekt podpory útulků a pomoci zvířatům v nouzi. Navázala proto spolupráci s člověkem v této oblasti velmi zkušeným, se známým hercem, bavičem a ochráncem zvířat Zdeňkem Srstkou.

„Výborné spolupráce s panem Srstkou si velmi vážíme, proto máme velkou radost, že se neomezila pouze na tento projekt naší společnosti, ale že nás podpořil i v dalším našem aktuálním projektu finanční gramotnosti s názvem Chytrý Zdeněk,“ řekl Petr Šíma, marketingový ředitel ACEMA Credit.

ACEMA Credit pomáhá útulkům

ACEMA Credit a Zdeněk Srstka vyhlašují soutěž o dotaci projektům na ochranu zvířat. Cílem je zlepšit zázemí a služby pro poskytování pomoci odloženým, nalezeným nebo zraněným zvířatům.

Garant projektu Zdeněk Srstka vybere projekty, které získají pomoc od ACEMA Credit. Podpora ze strany společnosti může být jak finanční, tak materiální, může se jednat třeba i o dlouhodobější projekt.

Na dotace projektů má ACEMA Credit připraveno 30 000 Kč.

• Pro koho je soutěž určena: Útulkům, chovatelským stanicím a všem, jenž libovolným způsobem pomáhají zvířatům a zlepšují jejich život.
  • Termín pro podání žádosti: Do 15. 3. 2013.
  • Dotace: Až do výše 30 000,- Kč.
  • Forma žádosti: Strukturovaný popis aktuální situace, konkrétní potřeby, ideální finanční či materiální objem pomoci, lokalita, kontaktní údaje. Žádosti prosím posílejte na emailovou adresu: podporujeme@acema.cz
  • Informace: Další informace jsou zveřejněny na těchto webových stránkách www.acema.cz. Případné další dotazy směřujte na podporujeme@acema.cz

Chytrý Zdeněk

Webový portál finanční odpovědnosti, který si vzala pod svá křídla společnost ACEMA Credit, nebankovní poskytovatel půjček, bude oficiálně spuštěn v březnu letošního roku. Cílem projektu je zvýšit finanční gramotnost mezi obyvateli České republiky. Zábavnou formou videií, blogů a článků v podání Zdeňka Srstky bude web nabízet informace v těchto oblastech:

• Jak plánovat rodinný rozpočet.
  • Na co si dávat pozor při uzavírání půjčky.
  • Jak vybrat nejvýhodnější finanční produkt.
  • Jak se bránit exekuci.
  • Co je dluhová spirála a jak se z ní dostat.
  • Slovník finančních pojmů.

Tiskový servis ACEMA Credit

Společnost ACEMA Credit Czech, a.s. je nejvýznamnějším poskytovatelem zajištěných úvěrů na českém trhu. Vedoucí pozici na trhu si budujeme již 12 let. V roce 2012 společnost posílila vstupem zahraničního investora a zařadila se tak do významné finanční skupiny DS Group. S novou vizáží společnosti je spojená i výrazná pozitivní změna v oblasti služeb.