Poskytovatel nebankovních úvěrů ACM Money má nového vlastníka

Praha, 17. 4. 2012

Nebankovní společnost ACM Money Česká republika, a.s. má nového majitele, společnost Davis Salomon Group Ltd. Vstupem nového vlastníka získala společnost stabilního a silného finančního partnera. Zároveň s touto změnou začne používat novou obchodní značku ACEMA.

Společnost ACM Money je lídrem na českém trhu v poskytování nebankovních půjček krytých zástavou nemovitostí.Nový majitel oznámil při svém vstupu do společnosti ACM Money záměr radikálně změnit strukturu společnosti a produktů a zejména zjednodušit strukturu smluv: „Myslím, že není nutné, aby úvěrová smlouva byla složitá. Chceme,
aby naši klienti na první pohled věděli, jaké podmínky smlouva obnáší," tvrdí nový předseda představenstva společnosti Ing. Kamil Holý.

„Naším cílem je dostat společnost ACEMA na stejnou pozici jako mají na českém trhu společnosti jako Cetelem a Home Credit. Současný nebankovní trh s rizikovými úvěry je přesycen různými podvodníky i lichváři a myslím, že je tu výrazný prostor pro seriózního poskytovatele půjček s nízkými úrokovými sazbami jakým chce být ACEMA. Zároveň chystáme i nové produkty pro bonitní klienty, kde můžeme cenou úvěrů jednoznačně konkurovat bankám," říká Ing. Kamil Holý.

Vybrané statistické ukazatele z roku 2011:

Celková hodnota úvěrů včetně úrokového výnosu2,06 mld. Kč
Počet uzavřených úvěrů2.940