ACEMA Credit tendruje agenturu

Společnost ACEMA Credit Czech, a.s., poskytovatel nebankovních úvěrů, vypsala výběrové řízení na služby mediální a online agentury.

„Důvodem vypsání tendru byla končící smlouva se současnými agenturami ET-netera a Fragile Media. Od budoucích dodavatelů očekáváme návrhy aktivit pro dlouhodobou spolupráci,“ okomentoval výběrové řízení Petr Šíma, marketingový ředitel, ACEMA Credit Czech, a.s.

Přestože má společnost předem vytipované některé agentury, které do tendru pozve, včetně obou stávajících, je výběrové řízení otevřeno všem zájemcům, kteří mohou požádat u společnosti ACEMA Credit o zadávací dokumentaci. Maximální možný rozpočet na celou zakázku, tj 12 měsíců, přesahuje 8 miliónů Kč, podrobnosti obsahuje zadávací dokumentace. Nabídky lze zasílat do 15. května. „Na dotazy a připomínky budeme zájemcům odpovídat do 5. května,“ dodal Šíma. Výsledek tendru by měl být známý do 25. května, spolupráce začne 1. června 2013. V obou případech se smlouva uzavírá na dobu dvanácti měsíců.

Kontakt:

Marketingový ředitel