ACEMA Credit poskytuje postiženým povodní krizovou půjčku

06/05/13

Společnost ACEMA Credit Czech, a.s. se rozhodla v rámci solidarity s postiženými povodněmi poskytnout krizovou půjčku ve výši až 5 milionů Kč na odstranění bezprostředních škod a případnou rekonstrukci postižených objektů.

Povodňová půjčka bude poskytnuta všem osobám postiženým povodní bez většiny obvyklých schvalovacích procedur s okamžitou hotovostní zálohou 50 000 Kč na odstranění bezprostředních následků katastrofy.

Očekáváme, že lidé, kteří podají žádost, by mohli přijít k nám na pobočku a již při první návštěvě odejít s padesáti tisíci korunami, půjčka ve výši 5 milionů pak poslouží na komplexní rekonstrukci“ říká obchodní ředitel společnosti Jakub Budinský.

Zájemci o půjčku mohou zavolat na povodňovou telefonní linku 800 666 677 nebo vyplnit žádost on-line na www.acema.cz/povodne. Půjčka bude během deseti minut předběžně schválena a peníze budou převedeny na účet postižených bezprostředně po návštěvě pobočky nebo návštěvě obchodního zástupce.

Půjčka bude úročena úrok již od 7,99% p.a. se splatností až 20 let. Více informacích na webu společnosti.

Tiskový servis ACEMA Credit

Marketingový manažer