Banky poskytly COVID úvěry na pomoc podnikatelům a živnostníkům ve výši 51 miliard. Kolik zbylo na vás?

Přesně před rokem ministerstvo financí slíbilo, že oživí úvěrování firem a přinese podnikatelům a živnostníkům okamžitou podporu 150 miliard korun. Kam se peníze vyčleněné na úvěry poděly?

V dubnu 2020 připravilo ministerstvo financí zákon, který měl přinést okamžitou podporu firmám, které by jen obtížně či příliš pozdě dosáhly na potřebný úvěr. Ministerstvo při tom deklarovalo, že přispěje k řádnému fungování firem a udržení zaměstnanosti. Celý systém měl být efektivní a rychlý.

Distribuci finanční pomoci formou úvěrů měla na starost Českomoravská záruční a rozvojová banka. Ta v loňském roce přerozdělila více jak 51 miliard korun. 5 % objemu peněz poskytla sama formou zvýhodněných úvěrů a zbylých 95 % finančních prostředků distribuovala ostatním komerčním bankám ve formě záruk za úvěry. V této souvislosti se nabízejí dvě jednoduché otázky. Která z bank podala svou pomocnou ruku právě vám? A kolik ze státem uvolněných peněz pomohlo podpořit vaše podnikání?

Jestli odpověď zní, žádná a přesně 0 Kč, vezte, že my vás v tom nenecháme! Protože na účinnou a rychlou pomoc podnikatelům a živnostníkům se specializujeme již přes 20 let a naším motem je: Jde to i bez banky!

ACEMA je ryze českou společností, která poskytuje úvěry podnikatelům, živnostníkům i široké veřejnosti. V minulosti jsme obsloužili více jak 17 000 klientů a poskytli jim finanční pomoc přesahující 6 miliard korun. Půjčku si s námi sjednáte jednoduše a bez zbytečného papírování. Poskytujeme úvěry i podnikatelským oborům, ke kterým se banky otočily zády, jako je cestovní ruch, provozování restaurací, hotelů, penzionů apod. Ke každému přistupujeme individuálně a snažíme se najít řešení na míru.

A jestli právě teď potřebujete zachránit nebo podpořit své podnikání, uděláme vše pro to, abychom vám pomohli.

  • Poskytujeme úvěry pro podnikatele a živnostníky od 100 000 Kč na cokoliv.
  • Splácet začnete až se vám byznys znovu rozjede.
  • V případě úvěrů zajištěného nemovitostí vám půjčíme až do výše 95 % hodnoty nemovitosti.
  • Při podpisu smlouvy vám dáme zálohu 200 000 Kč v hotovosti.

Více informací naleznete ZDE: Úvěry pro podnikatele a živnostníky

Rádi vám poradíme

Zavolejte nám nebo napište e-mail.

800 900 910 info@acema.cz
Zavolejte nám