ACEMA podporuje akce Českého horolezeckého svazu

ACEMA Credit Czech letos podpoří dvě významné sportovní události pořádané Českým horolezeckým svazem. Konkrétně se jedná o srpnový boulder závod konaný v rámci Mezinárodního horolezeckého festivalu a zářijový boulder závod pořádaný v rámci oslav Rožnění uherského býka ve Slaném.

Finanční společnost ACEMA Credit Czech dlouhodobě podporuje nejen florbalový klub ACEMA Sparta Praha, ale také různé sportovní, charitativní či kulturní akce. „Letos jsme navázali partnerství s Českým horolezeckým svazem, který v tuzemsku pomáhá rozvíjet lezení na rekreační i sportovní úrovni. V rámci naší spolupráce finančně podpoříme dvě významné sportovní události. Jsme nesmírně rádi, že můžeme být součástí komunity lezců a podpořit jejich oblíbené aktivity,” doplňuje k partnerství Radek Janák, brand manažer ACEMA Credit Czech.

První podpořenou akcí je boulder závod pořádaný v rámci 40. ročníku Mezinárodního horolezeckého festivalu. Tato tradiční událost je oslavou lezení a uskuteční se ve dnech 24. až 27. srpna 2023 v Teplicích nad Metují. Pro návštěvníky je připraven bohatý program s řadou dobrodružných filmů, hudebních představení, bouldrových, běžeckých a trickline závodů. Na festivalu samozřejmě nebudou chybět ani lezecké hvězdy jako je například Lynn Hill, Jerry Moffatt nebo Mára Holeček. Podrobný program akce si můžete prohlédnout ZDE.

Druhou podpořenou událostí je boulder závod, který se uskuteční od 22. do 24. září 2023 v rámci Mezinárodního mistrovství České republiky. Jedná se o hlavní závod sezóny v disciplíně boulder, který se již řadu let koná na náměstí ve Slaném v rámci oslav Rožnění uherského býka. Podle zkušeností pořadatelů se jedná o skvělou venkovní akci, která má velkou návštěvnost lezecké i širší veřejnosti. Závod je určen pro všechny sportovní kategorie, přičemž dospělí a mládež jsou na programu od pátku, kdy probíhají kvalifikace až do sobotního večerního finále. V neděli pak nastupují děti do 14 let.

Rádi vám poradíme

Zavolejte nám nebo napište e-mail.

800 900 910 info@acema.cz
Zavolejte nám